skip to Main Content

Feliciteer ons: maak kans op leuke prijzen!

Feliciteer jij ons ook? Aanstaande maandag 30 maart bestaat MSkidsweb 15 jaar! Hoewel het coronavirus niet uitnodigt om dit uitgebreid te gaan vieren, wil MSkidsweb tóch een klein online feestje vieren.

MuiS 15 jaar, Feliciteer onsJe hebt misschien al gezien dat je kunt meedoen aan een ontwerpwedstrijd en een kleurwedstrijd, maar er is méér.

Als jij ons uiterlijk op 30 maart een mailtje stuurt om ons te feliciteren met onze 15e verjaardag, dan maak jij kans op leuke prijzen.

Wat kun je winnen?

We hebben een heel mooie en bijzondere hoofdprijs: de leukste felicitaties krijgen een middagje les van onderzoekers van Brein in Beeld! Een speciale les over hersenen: hoe werken ze en wat hebben ze met MS te maken?

Op een leuke en toegankelijke manier leer je een heleboel en snap je vast ook veel meer van de MS van je vader of moeder. Klik hier om het verslag te lezen van Elise en Amelie die vanwege ons 10-jarig bestaan naar het VUmc mochten gaan.
Let op: Natuurlijk vindt deze speciale les in 2020 pas plaats ná de coronacrisis.

Daarnaast geven we nog een aantal boeken voor kinderen over MS weg en wat leuke kleinere prijsjes.

Feliciteer ons!

Grijp dus je kans en feliciteer ons! Dit doe je door een mailtje te sturen naar hoera@mkidsweb.nl. We zijn heel benieuwd naar jullie felicitaties!

 

Kinderen t/m 18 jaar kunnen meedoen aan deze actie. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd. 

Dit bericht heeft 2 reacties
 1. Lieve medewerkers van MSkidsweb,

  Het zal een muisstille verjaardag worden helaas maar ondanks dat mag het best groot gedacht worden.
  Heel veel info hebben mijn kinderen al van jullie site gehaald en ik als moeder ook om aan hun uit te leggen hoe iets voelt.
  Heel veel voorbeelden en plaatjes van jullie zijn in het werkstuk van onze zoon gegaan.
  Bedankt dat jullie al 15 jaar er voor de jongeren zijn.
  En wat in het vat zit verzuurd niet dus feesten met taart, zingen en dansen kan later altijd nog. Maar voor nu een luchtkus vanuit hier en van harte gefeliciteerd.

  Groetjes
  Hellen de Zwaan
  Fabian Hazebroek
  Sven hazebroek
  (Dit is wat we mailden)

 2. Beste redactie van MSKidsweb,

  ik ben Mika (12, bijna 13) en mijn moeder heeft MS. Via jullie website kan ik veel informatie vinden over MS zodat ik mijn moeder beter begrijp. Ik kijk iedere week om nieuwe dingen te ontdekken op jullie website. Ik hoop dat jullie nog eens 15 mee zullen gaan. Gefeliciteerd

  Groetjes, Mika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X