skip to Main Content

Prijsvraag: win 4 kaartjes voor Duinen Zathe

Win 4 entreekaarten voor Duinen Zathe!

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

MSkidsweb mag deze week vier entreekaarten weggeven voor een leuk dagje naar Duinen Zathe. Wil jij hier ook graag naar toe? Beantwoord dan deze prijsvraag. Heb je het goed? Misschien win jij wel vier kaartjes!

Kijk hier voor meer informatie: www.duinenzathe.nl

Even op adem komen in de rupsbaan? Vergeet het maar! Razendsnel duikt de rappe rups de diepte in. Links en rechts kronkel je over de slingerende rails. Gillend doorboor je de grote appel.

 

Vraag: Hoeveel zitplaatsen heeft de rupsbaan ‘Spur & The Big Apple’?

Er kunnen .. personen in de achtbaan.

Let op: deze prijsvraag is afgelopen. Annemieke uit Alblasserdam is de gelukkige winnaar van de 4 kaartjes. Wij wensen haar veel plezier!

Weet je het antwoord?! Mail dit dan uiterlijk zondag 22 juli naar prijsvraag@mskidsweb.nl. Zet er ook even bij waarom jij graag wilt winnen.

Wie weet staat jouw naam hier maandag 23 juli als prijswinnaar genoemd en heb jij deze zomer een leuk, gratis uitje!

 

Met de rolstoel naar dit park?

Duinen Zathe heeft een ruime invalidentoilet en het park is voor het grootste deel geschikt voor mindervaliden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X