skip to Main Content

Prijsvraag: win kaartjes voor Pretpark Tivoli

Win 4 entreekaarten voor Amusementspark Tivoli!

TivoliDit pretpark voor basisschoolkids heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Regent het? Geen probleem! Doorspelen kan in de binnenspeeltuin. De mascottes van het park, Tiffi en Toffi, zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet, er wordt regelmatig geschminkt en verder staat het hele seizoen bol van leuke animatie.

 

MSkidsweb geeft deze week vier entreekaarten weg voor een leuk dagje naar Amusementspark Tivoli. Wil jij hier ook graag naar toe? Beantwoord dan deze prijsvraag. Heb je het goed? Misschien win jij wel vier kaartjes!

Kijk hier voor meer informatie: www.parktivoli.nl

 

Vraag: In welke stad ligt Amusementspark Tivoli?

 

Let op: deze prijsvraag is afgelopen. Tim uit Den Burg is de gelukkig winnaar van de 4 kaartjes. Wij wensen hem veel plezier!

 

Weet je het antwoord?! Mail dit dan uiterlijk zondag 8 juli naar prijsvraag@mskidsweb.nl. Zet er ook even bij waarom jij graag wilt winnen.

Wie weet staat jouw naam hier maandag 9 juli als prijswinnaar genoemd en heb jij deze zomer een leuk, gratis uitje!

Met de rolstoel naar dit park?

Er is, naast de gewone toiletten, een invalidentoilet en er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mindervaliden in het park en restaurant.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X