skip to Main Content

Blogs

Opdr_Blog_Iris_VKIris
Iris de Jong is 25 jaar en heeft al zestien jaar MS. De komende tijd vertelt zij wat er zoal in haar leven met MS gebeurt en wat er in het verleden gebeurd is. Zowel de leuke dingen als dingen die minder leuk zijn, komen aan bod in haar blog.

 

Lexi
Lexi is zestien jaar en kreeg kortgeleden de diagnose MS. Ze deelt graag haar verhaal om mensen eventueel te helpen door gestelde vragen te beantwoorden. Ze schrijft in haar blog over alledaagse onderwerpen die haar in het leven bezighouden.

 

Vlog AudreyAudrey vlogt
Audrey is 42 jaar en heeft sinds haar 21e de diagnose MS. Dat is dus al meer dan 20 jaar… Gelukkig gaat het best goed met haar en onderneemt ze regelmatig leuke dingen. Daarover, en natuurlijk ook over de minder leuke dingen door MS, vlogt ze.

 

Blog_Nicole_Mulders_VKNicole
Nicole is 48 en kreeg op haar 40e de diagnose MS. Zij is journalist en schrijft over zaken die dicht bij haar staan. Daar hoort MS ook bij. Dit maakt voor haar het leven zeer zinvol: lieve mensen om haar heen, haar journalistieke werk en het genieten van allerlei dingen (o.a. koffie en reizen). Daarover, en over MS, meer in haar blog.

 

Free_blog_4_gastblog_VKGastbloggers
Af en toe ontvangt MSkidsweb verhalen van kinderen die wat uitgebreider vertellen over hun leven met een ouder met MS, of over hun eigen leven met MS. Zij en wij delen deze verhalen natuurlijk graag met jullie. Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen met ons? Mail het naar prikbord@mskidsweb.nl

Omschrijving

MSkidsweb is blij met haar bloggers! Iris de Jong (24) heeft al 15 jaar MS en schrijft hier regelmatig over. Bloggen over MSLexi (16) weet nog maar net dat ze MS heeft. Audrey (42) vlogt over haar leven met MS.

Lijkt het jou ook leuk om voor ons te bloggen (of te vloggen!), neem dan contact op met ilse@mskidsweb.nl/>.

Back To Top
X